Ydelser

Skal din virksomhed have en hjemmeside eller webshop op og køre? Hos mig får du opbygget en professionel hjemmeside eller webshop, der lever op til dine krav, uden at det sprænger banken.

Lad mig løfte det tunge arbejde

Tid er en kostbar valuta disse dage, og man kommer ikke uden om, at selv de simpleste websider kan være tidskrævende at opsætte ordentligt, hvis de også skal se professionelle ud. Ved at lade mig klare arbejdet, giver det dig mere tid til de alle andre ting, der er mindst lige så vigtige.

Så smid bekymringerne væk, læn dig tilbage, og fryd dig over, at din opgave er i gode hænder. Jeg tager nemlig ansvaret for udviklingen af dit projekt fra A-Z samt efterfølgende drift af din hjemmeside eller webshop. Det giver dig mere værdifuld tid til at fokusere på andre aspekter af din virksomhed.

Skræddersyet udvikling fra bunden

Med en bred vifte af kompetencer, kan jeg løfte mange former for opgaver. Jeg har igennem en årrække stået i spidsen for adskillige projekter, store som små, og har hver gang leveret et slutprodukt, som jeg stadigvæk er stolt over den dag i dag.

Mine erfaringer spænder bredt, og jeg har erfaring i mange sprog og teknologier. Mit hovedfokus ligger i PHP, Laravel og WordPress, men jeg er ikke begrænset til disse. Jeg planlægger nøje hver enkelte opgave og koder efter “best practice” principper.

Hvis du gerne vil høre mere om mine arbejdsprocesser og kompetencer, kan vi tage en uforpligtende samtale. Kontakt mig her.

Fuld gennemsigtighed hele vejen igennem – ingen binding!

Undgå at brænde nallerne ved at blive bondefanget af lange og dyre kontrakter. Jeg tilbyder personlig rådgivning uden nogen form for binding og med fuld gennemsigtighed fra start til slut. Du betaler kun for den tid, som jeg reelt bruger på din opgave!

Hvad skal jeg hjælpe dig med?

Hvis du allerede nu har en klar idé om, hvad du præcist søger, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Og hvis ikke, så er det også helt okay. Mange af mine kunder kommer udelukkende med idéen, og så lægger vi i fællesskab en plan over, hvordan slutresultatet skal se ud.

Jeg sørger for, at alle dine behov og eventuelle bekymringer bliver dækket, og at du får et produkt, som jeg kan stå 100% inde for, og du kan føle dog tryg og tilpas ved at tage i brug.

Sælg online med en webshop

Går du med et brændende ønske op at starte en webshop op fra bunden eller som en tilkobling til din eksisterende hjemmeside? Alt afhængig af din nuværende situation, kan jeg tilbyde en løsning, der passer dine behov.

Professionel virksomhedshjemmeside

Er du virksomhedsejer, er din hjemmeside dit digitale visitkort. Få en komplet hjemmeside opsætning med et visuelt udtryk, der afspejler din branche og dit produkt.

Overlad arbejdet til mig og få en WordPress hjemmeside, som er optimeret og køreklar, så du i stedet kan lægge dit fokus andetsteds.

Rådgivning og sparring

Udover at agere udvikler for dig, kan jeg også stå for rådgivning og sparring ift. din nuværende eller fremtidige udviklingsopgave.

Måske har du allerede andre udviklere tilknyttet, men mangler en person, som forstår det tekniske aspekt og kan hjælpe med at tage de næste skridt frem.

Færdigheder & værktøjer

Ved du, hvad du søger hjælp til? Mon ikke jeg kan hjælpe dig. Her er en liste over, hvad jeg tilbyder; og sikkert endnu mere til, hvis det du søger ikke fremgår af listen… 🙂

PHP

PHP

Laravel

Laravel

PHP

HTML

PHP

CSS

JavaScript

JavaScript

PHP

Vue.js

WordPress

WordPress

WooCommerce

WooCommerce

MySQL

MySQL

Shopify

Shopify

Linux

Linux

Kotlin

Kotlin