Udvikling af hjemmesider i Laravel

Har du brug for en skarp udvikler, der kan sit kram med Laravel?

Så skal du ikke lede særligt længe – lad mig hjælpe dig!

Hvad er Laravel?

Navnet ringer nok ikke en klokke hos de fleste, som eksempelvis WordPress gør. Faktisk kan man på mange punkter godt sammenligne de to systemer – og så alligevel ikke helt.

Laravel er nemlig et såkaldt framework, som udviklere tager i brug, til udvikling af hjemmesider i alle størrelser. Det er bygget på kodesproget PHP. Se det som en slags værktøjskasse. Hele fundamentet er bygget i forvejen af skaberne bag, og værktøjerne bliver herefter stillet til rådighed, så andre udviklere ikke behøver at genopfinde den dybe tallerken igen og igen.

Dette er dog ikke ensbetydende med, at Laravel kommer som et færdigudviklet system, som vi blot videresælger til kunden – langt fra. Man kan derimod godt sige, at der kan udvikles alle former for hjemmesider under dette framework, hvis man besidder den rette viden og erfaring.

Backend udvikling i Laravel står mig meget nært og har været mit foretrukne framework at arbejde i siden 2013, hvor det stadigvæk var i sin spæde udvikling. Siden da er systemet kun blevet større og bedre i form af nye udgivelser og sikkerhedstiltag, og jeg følger naturligvis med og holder mig jævnt opdateret i disse. Det giver mig den mest opdaterede og fornødne faglige viden omkring feltet samtidig med, at det giver kunderne det mest opdaterede og fremtidssikrede website.

Laravel

Fuld gennemsigtighed hele vejen igennem – ingen binding!

Undgå at brænde nallerne ved at blive bondefanget af lange og dyre kontrakter. Jeg tilbyder personlig rådgivning uden nogen form for binding og med fuld gennemsigtighed fra start til slut. Du betaler kun for den tid, som jeg reelt bruger på din opgave!

Fuld fleksibilitet

Igennem årene er det blevet til mange projekter, store som små. Laravel er et super fleksibelt system og kan bruges til mange slags projekter.

Mine tidligere projekter dækker bl.a. over nyhedsplatforme, fuldt automatiserede esport community- og turneringsplatforme, komplet fitness-software til personlige trænere (herunder oprettelse af træningsprogrammer og kostplaner, bookingsystem m.m.) og mange flere.

Udvikling efter “best practice principper”

Jeg sætter en stor ære i at kode efter “best practice principper”. En anden måde at forklare det på er, at det stykke kode, som jeg leverer, bliver skrevet på en pæn, struktureret og veldokumenteret måde, således at arbejdet nemt kan leveres til andre udviklere, der hurtigt vil kunne overtage og fortsætte arbejdet uden de store komplikationer.

Et struktureret system øger både kvaliteten af kode og kan måske koste lidt flere timer i starten. Men på længere sigt øger det effektiviteten og overblikket, når edderkoppespindet pludseligt vokser sig større. Uden planlægning fra start bliver det hurtigt uoverskueligt og mere tidskrævende at udføre selv de mindste rettelser.