Priser

Få et overblik over mine priser, og hvad det vil koste dig. Der er ingen skjulte omkostninger eller ting, der står med småt. Hos mig er der altid fuld gennemsigtighed og ingen binding!

De færreste opgaver er fuldstændig ens

I den perfekte verden ville der måske være en prisliste over alle slags opgaver, så du hurtigt kunne se hvilke udgifter, der er forbundet med dem. Men det er desværre ikke så nemt igen. For at beregne en nogenlunde præcis pris for din opgave, kræver det ofte en udførlig opgavebeskrivelse eller kravspecifikation, alt afhængig af opgavens omfang.

Og netop på baggrund af dette tilbyder jeg forskellige ordninger, som kan være til stor gavn for dig. Ved større opgaver, som kræver nøje planlægning, vil jeg kunne tilbyde en skræddersyet pris – og ved mindre opgaver tilbyder jeg enten timebaseret fakturering eller en klippekortsordning, hvor der vil være penge at spare.

Fuld gennemsigtighed hele vejen igennem – ingen binding!

Undgå at brænde nallerne ved at blive bondefanget af lange og dyre kontrakter. Jeg tilbyder personlig rådgivning uden nogen form for binding og med fuld gennemsigtighed fra start til slut. Du betaler kun for den tid, som jeg reelt bruger på din opgave!

Udvikling/rådgivning til fast timepris

Denne løsning er perfekt til dig, der har akut behov for hjælp. Det kan eksempelvis være pga. din hjemmeside er gået ned, kræver en systemopdatering eller generel support.

Timepris: 800,00 kr.
Jeg fakturerer pr. påbegyndt halve time.

Skræddersyet pris

Ved større opgaver der kræver nøje planlægning, og som ofte tager mange timer, lægger jeg en skræddersyet pris, der er fordelagtig for dig.

Kontakt mig for pris

Firma hjemmeside

Dit digitale visitkort. Din online tilstedeværelse.

Få en komplet hjemmeside opsætning med et visuelt udtryk, der afspejler din branche og dit produkt. Bygget i WordPress der giver dig en fremtidssikret hjemmeside, som fungerer overalt uanset hvilken enhed du tilgår hjemmesiden fra.

Priser fra: 14.995,00 kr.

Webshop

Sælg dine produkter online. Jeg hjælper dig i mål med en komplet opsætning af webshop, så du hurtigt kan begynde at tage imod ordrer online!

For at have en webshop kørende, kræver det bl.a., at du har en betalingsløsning. Du vil blive taget i hånden fra start til slut og rådgivet i alle processer undervejs.

Priser fra: 17.495,00 kr.

Klippekort — til dig der løbende har brug for hjælp

Ved køb af et klippekort betaler du forud og kan hurtigt få assistance, når behovet opstår. Måske står du og skal bruge min hjælp og rådgivning i to timer denne uge og ved, at du kommer tilbage om en uge for at bruge yderligere to timer. I så fald vil der være penge at spare ved at købe et klippekort! Jo flere timer du køber, jo flere penge sparer du.

Alle priser er eksklusiv moms.