WordPress hjemmeside

Med en WordPress hjemmeside er du godt kørende, om end det blot er som et online visitkort, eller du gerne vil konvertere dine besøgende til købere. Det er netop her, jeg kommer ind i billedet. Jeg har igennem mange år specialiseret mig i opsætning, udvikling, vedligeholdelse og drift af hjemmesider.

Hvad er fordelene ved at bruge WordPress?

I dag er omkring en tredjedel af alle hjemmesider drevet af WordPress. Og det er der mange gode grunde til. WordPress har siden deres lancering i 2003 gennemgået en stor udvikling og tilpasset sig de moderne tider hvad angår hjemmesider. Der er derfor ekstremt mange fordele ved at bruge WordPress i dag.

WordPress er det mest populære CMS (Content Management System), der findes i dag. Det kommer med et super brugervenligt administrationspanel, som er så lige til og nemt, at enhver kan lære at bruge det.

Systemet i sig selv er omkostningsfrit og vil aldrig komme til at koste dig en krone. De eneste omkostninger forbundet med WordPress er eksempelvis hosting af selve hjemmesiden, tilkøb i form af temaer, plugins osv. Dermed sagt findes der selvfølgelig tusindvis af gratis tilføjelser, så du ikke skal betale en formue for at have din hjemmeside kørende.

En hjemmeside tilpasset efter dine ønsker og behov

Ingen hjemmesider er ens. Fortæl mig om din virksomhed og branche, så lytter jeg og tilpasser mig så jeg kan ramme den rigtige målgruppe. Jeg forstår vigtigheden i en flot hjemmeside, hvor førstehåndsindtrykket er af top prioritet.

Jeg udvikler alle hjemmesider med øje for, at det skal være fuldt responsivt og kompatibelt på alle enheder. Så om kunden besøger hjemmesiden fra mobil, tablet eller computer, vil den altid stå skarpt.

Fuld gennemsigtighed hele vejen igennem – ingen binding!

Undgå at brænde nallerne ved at blive bondefanget af lange og dyre kontrakter. Jeg tilbyder personlig rådgivning uden nogen form for binding og med fuld gennemsigtighed fra start til slut. Du betaler kun for den tid, som jeg reelt bruger på din opgave!

Hvorfor skal du vælge mig til at lave din hjemmeside?

Jeg har mange års erfaring med udvikling af hjemmesider fra en helt ung alder og har siden 2015 arbejdet professionelt i faget. Igennem årene har jeg lavet rigtig mange hjemmesider til mange glade kunder. Jeg besidder en stor faglig og teknisk viden indenfor branchen og er især skarp på backend programmering.

Dette betyder, at jeg forstår den bagvedliggende teknik i WordPress og taler samme sprog. Så hvis du har specifikke behov, der ikke kommer med standard udgaven af WordPress, så kan jeg selv udvikle det for dig til en konkurrencedygtig pris, hvor jeg ikke går på kompromis med kvaliteten af kode.

Jeg sætter nemlig en stor ære i at kode efter “best practice principper”, som betyder, at det stykke kode, som jeg leverer, bliver skrevet på en pæn, struktureret og veldokumenteret måde, således at arbejdet nemt kan leveres til andre udviklere, der hurtigt vil kunne overtage og fortsætte arbejdet uden de store komplikationer.

Fokuser på din virksomhed – lad mig stå for teknikken

Spar hovedpine og besvær væk. Lad mig stå for driften af din hjemmeside, så du kan fokusere på din egen virksomhed.

Jeg holder øje med din hjemmeside og får automatisk besked, hvis der skulle opstå driftsforstyrrelser eller nedbrud. På den måde vil du altid have en tekniker til rådighed, hvis uheldet er ude.